ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ο Οδηγός Παραγωγής, είναι μια βάση δεδομένων που έχει σχεδιάσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η οποία περιλαμβάνει τους Επαγγελματίες και τις Εταιρείες του οπτικοακουστικού κλάδου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η βάση αυτή περιλαμβάνει πληροφορίες για τους Επαγγελματίες και τις εταιρείες του κλάδου που δραστηριοποιούνται στην περιφέρειά μας προκειμένου να τις διαθέτει στους παραγωγούς που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν στο πλαίσιο μιας παραγωγής.

Η βάση εμπλουτίζεται συνεχώς από τα στελέχη του Film Office παρέχοντας ταυτόχρονα την δυνατότητα σε οποιονδήποτε επαγγελματία ή εταιρεία του οπτικοακουστικού κλάδου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας να εγγραφεί.

Εάν είσαστε επαγγελματίας ή εταιρεία του οπτικοακουστικού κλάδου με έδρα εντός της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ενδιαφέρεστε να εγγραφείτε στον Οδηγό Παραγωγής αρκεί να συμπληρώσετε το ΑΙΤΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ή το ΑΙΤΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και τα στελέχη του Film Office θα έρθουν σε επαφή μαζί σας.

Εάν είσαστε παραγωγός και ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε με επαγγελματίες ή/και εταιρείες του οπτικοακουστικού κλάδου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αρκεί να συμπληρώσετε το ΑΙΤΗΜΑ  ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και τα στελέχη του Film Office θα έρθουν σε επαφή μαζί σας.

CIAK Δυτικής Ελλάδας

H Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δημιούργησε το δικό της Film Office για την υποστήριξη και τη διευκόλυνση ανάπτυξης οπτικοακουστικών παραγωγών της Δυτικής Ελλάδας. Πρόκειται για ένα γραφείο προσέλκυσης και υποστήριξης οπτικοακουστικών παραγωγών, το οποίο αποτελεί το σημείο πρώτης επαφής και αναφοράς κατά τη διάρκεια γυρισμάτων κινηματογραφικών παραγωγών στην Δυτική Ελλάδα.

 
©2024 CIAK Δυτικής Ελλάδας. All Rights Reserved.

Search