ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΩΝ

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ο Οδηγός Τοποθεσιών, είναι μια βάση δεδομένων που έχει σχεδιάσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η οποία περιλαμβάνει επιλεγμένες τοποθεσίες που προτείνονται για την παραγωγή οπτικοακουστικών παραγωγών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Η βάση αυτή περιλαμβάνει φωτογραφικό υλικό και γενικές πληροφορίες για κάθε προτεινόμενη τοποθεσία. Η βάση εμπλουτίζεται συνεχώς από τα στελέχη του Film Office παρέχοντας ταυτόχρονα την δυνατότητα σε οποιονδήποτε φορέα ή ιδιώτη να εγγραφεί και να προτείνει νέες τοποθεσίες ή/και ιδιοκτησίες με ενδιαφέρον για την παραγωγή οτπικοακουστικών παραγωγών. 

Εάν ενδιαφέρεστε να εισάγετε κάποια τοποθεσία ή ιδιοκτησία αρκεί να συμπληρώσετε το ΑΙΤΗΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ/ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ και τα στελέχη του Film Office θα έρθουν σε επαφή μαζί σας.

CIAK Δυτικής Ελλάδας

H Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δημιούργησε το δικό της Film Office για την υποστήριξη και τη διευκόλυνση ανάπτυξης οπτικοακουστικών παραγωγών της Δυτικής Ελλάδας. Πρόκειται για ένα γραφείο προσέλκυσης και υποστήριξης οπτικοακουστικών παραγωγών, το οποίο αποτελεί το σημείο πρώτης επαφής και αναφοράς κατά τη διάρκεια γυρισμάτων κινηματογραφικών παραγωγών στην Δυτική Ελλάδα.

 
©2024 CIAK Δυτικής Ελλάδας. All Rights Reserved.

Search